You Are Here: Home » Вашите истории » Турнето на Комиците в Сандански – на 11 Август

Турнето на Комиците в Сандански – на 11 Август


Националното турне на „Комиците” започва на 11 август и ще бъде посветено на 100-годишнината от Балканската война. Зрителите ще видят 12 концерта в 9 града! Любимите актьори ще се срещнат с публиката първо в Сандански (11 август), в Пловдив (12 и 13 август), за първи път в Хасково (14 август), Стара Загора (15-ти август), Бургас (17 и 18 август), Варна (20 и 21 август), Каварна (23 август), Русе (24 август) и Горна Оряховица (25 август).

В турнето ще се включат още – певицата с ангелски глас- Деси Добрева и световните шампиони по бийтбокс Скилър и Печенката. Специален гост на турнето ще е водещият на предаването „Нека говорят“ по бтв и автор на рубриката „Операция „Слава“ – Росен Петров. „Комиците“ подготвят един невероятен проект, който освен смях, музика и добро настроение, ще поднесе на зрителите и вълнението да си спомним и почетем героите от миналото и да се забавляваме с героите от настоящето.

Мотото на турнето е „Кръвта вода не става”. Защото българската кръв вода не става, тази кръв е съвест и история, „мощта на тази кръв е истината“! Билетите за Националното турне на „Комиците” 2012 ще се продават от началото на следващата седмица в магазините на „Технополис“ във всеки град от турнето. Традиционно концертите се провеждат в Летните театри, а организаторите препоръчват да закупите билетите си още в първите дни, защото свършват бързо! източник: klassa.bg снимка: skandalno.com

Scroll to top
Google+