25.07.2024

Приятели и партньори

  


Полезни ресурси, от които можете да се вдъхновите

Полезни ресурси, свързани с хранене, кулинарни изкушения, съвети за по-добро здраве, тонус и упражнения. Препоръчваме Ви да последвате следните препратки: Лого / Картинка    

 Описание на ресурса 

 Проект “На село” – мрежа за българските села, за екологично чистия начин на живот… препоръчваме Ви да го посетите!

  Проект “Шарена Черга” – отново мощен ресурс, в който ще откриете много български, позабравени традиции. Ще прочетете и вдъхновяващи истории, а ако си падате пътешественик, ще можете да откриете място, което да посетите.

 


 Кулинарен сайт “Готвим с любов” – интересни, доказано лесни, добри кулинарни рецепти.  Рецептите са предназначени предимно за начинаещи кулинари, т.е. не е нужно да сте кулинарен гуру, че да ги опитате! Бон апети!

 


 Игри на ума – забавни игри, пъзели, логически щуротии. Интересни неща за любопитни и знаещи дечица

  Българска търсеща машина Търси бг – проект, който е в процес на доразработване, но се надяваме, че скоро ще радва Вас, търсещите качествена, полезна, проверена информация.

 

 

 Здраве и красота – секция от една от регионалните медии – Благоевград ЕУ – очакват Ви полезни съвети за мода, здраве, хранене, кулинария и т.н.

 


 Ако чувствате дискомфорт на работното си място, имате болки в кръста, то тогава ще Ви трябва нов офис стол. В сайтът ще научите много ценни съвети за това, как да изберете столове за офиса1

 


 Директория за статии Topbg.org – един мощен ресурс за хора, които имат или работят в дигитална агенция! Предлага се възможност от реклама в този сайт.

 


 Блог за климатици, електроуреди, всякакви други сходни. Съвети за ремонт на битова техника, полезни съвети за по-топло през зимата и прохладно през лятото!

 


 Дамско електронно издание ДЕВА БГ 

 


 Портал за изисканите и изтънчени жени – Iwomanbox.com

 


 Web design & SEO – Сайтове Нет – има какво да научите, ако сте дизайнери, дивелопъри или SEO експерти!

 


 Новини от Кюстендил, Дупница, Самоков и останалите градове от Югозапада. Новинарски портал, който ще Ви запознае със случващото се с Кюстендилска област.

 


 Дигитална агенция Висео LTD – официален сайт на фирмата, която обслужва, развива и оптимизира стотици сайтове, както за клиенти от България, така и от чужбина, в това число Великобритания, САЩ, Германия, Канада и други страни от цял свят.

 


 Проект Grad.Im – вдъхновяващи и интересни статии, истории, снимки от различни градове на България и света!

 


 Магазин за подаръци (сувенири, ключодържатели, аксесоари) заКлюч ком – очакват Ви интересни предложения, изработени от парче метал, с много емоции, при това само положителни.

Ако търсите ключодържател за подарък, то тогава сте на правилното място!

 


 Детски забавен сайт Hlape.net – портал за малки и пораснали хлапета и хлапетийки.

 


 Дигитален Маркетинг com – съвети в областта на дигиталния маркетинг, Интернет стратегии за реклама, популяризация на онлайн магазини и др.

 


 PRpuzel.com – маркетинг и реклама – директория за статии с възможност за публикуване на Ваши материали при определени условия.

 


Вашият банер може да бъде поставен в тази секция при определени условия.

Свържете се с наш представител, ако проявявате интерес! Успех!

 


 Вашият банер може да бъде поставен в тази секция при определени условия.

Свържете се с наш представител, ако проявявате интерес! Успех!