You Are Here: Home » Любопитно » Отслабни за 13 седмици – бързо и лесно

Отслабни за 13 седмици – бързо и лесно

otslabvaneМожеш да отслабнеш и без да гладуваш. Всъщност гладуването е вредно – знаеш ли това? Когато намалиш приема на храна, превключваш неволна организма си в режим на пестене на енергия. А това означава какво – че метаболизмът работи по-бавно и не изгаря толкова бързо мазнините, колкото би трябвало. Ако пък спортуваш – става още по-зле. Тогава тялото започва да се храни (буквално) с мускулите, те отслабват и метаболизмът се забавя допълнително. А ти не желаеш това, нали?

Но би могъл да обърнеш везните в своя полза. Би могъл драматично да отслабнеш с 5, 10, 20, 30, та и 40 килограма, стига да желаеш. Разбира се, това няма да стане за месец и ние, за разлика от други “специалисти”, за разлика от някои търговци на здраве, няма да ви излъжем, че можете за месец да свалите 20 кила. Това не е възможно, нито пък е здравословно.

Ала скъпи приятели, това, на което ще ви научим в нашата програма за отслабване, е да се храните правилно, да придобиете онези навици, които ще удължат живота ви, които ще елиминират рисковете от инфаркт, инсулт и редица други неприятни болести. И не само това – бихме могли да ви препоръчаме добавки, с които да се справите веднъж и завинаги с наднорменото тегло.

Защо Нас, а не другите?

Изберете услугите на доктор Камен Каменов и медицински ОРТО ПУНКТ, защото те РАБОТЯТ! Посетете уебсайта на Камен Каменов и се уверете сами в постигнатите резултати, като разгледате снимките в галерията.

Едно е да те лекува от наднорменото тегло лицензиран лекар, а съвсем друго – някой квартален шарлатанин, някой “разбирач” в кавички, който е прочел 2-3 книги, свалил е 3-4 килограми и мислейки си, че всичко знае и всичко може, че от всичко отбира, предлага подобна услуга и опропастява всичко, постигнато от нашия екип. Защото ние сме сред пионерите в тази част на континента, които въведоха тази програма и я модифицираха до неузнаваемост, за да носи тя великолепните резултати, на които ставаме свидетели.

Затова – не чакайте, а се запишете в 13-седмичната програма за отслабване на доктор Камен Каменов.

Статията достигна до вас с любезното съдействие на webselo.com – творческо писане и копирайтинг.

About The Author

Number of Entries : 155
Scroll to top
Google+