You Are Here: Home » Любопитно » Идеи за лято в града

Идеи за лято в града

damski obuvki

Искаме да се чувствате леко и свежо, миришещи на папая и кокос и да вярвате, че това лято ще бъде най-доброто за всички времена!

Изживейте  свои нови летни мигове и си направете изненади с неща, за които не сте предполагали, че ще ви допаднат. Отдайте се на красиви мигове и почувствайте обичта на вашия град към вас. Тази любов може да срещнете във всеки ъгъл, толкова дълго, колкото сте готови да живеете и да споделяте с близките си хора. Защо лятото е навсякъде!

Организирайте се с приятели и ходете на летни концерти. Заложете на карирана риза, прохладни панталони, комфортни кецове и разтърсете глави навън с приятелите си. Това е възможност да слушате любимите си банди и да се наслаждавате на тяхната романтика в градини и открити театри. Послушайте любими мелодии под лунната светлина, които ще ви карат да потреперите от щастие!

Направете нощно плуване с приятели. Носете платненки и бански костюм. Организирайте си среща в близкия плаж, запалете огън и вземете питиета за освежаване под лунната светлина. Ако някой от приятелите ви може да свири на китара, направете своя собствена Private плажно парти и се насладете на една магическа вечер!

Гледайте филм на открито кино. Променете малко настроението и погледа върху града, в който живеете, сменете гледните точки към вашия град, като гледате стари черно-бели филми за него или филми за пътувания до Париж или Ню Йорк през 30-те години. Заложете на ретро аутфит с високи масивни токчета, за да получите нужното настроение!

Посетете съседен град, било то и за няколко часа. Смяната на обстнановката и разходката сред напълно непозната среда ще повиши адреналина и ще ви донесе нужната глътка радост. За пътуването изберете комфортен и стилен тропически аутфит в бохо стил. Съчетайте прохладни къси шорти с туника и завършете аутфита с чифт гладиаторски сандали с пискюли. Така гарнтирано всички погледи ще бъдат насочени към вас.

Източник: Онлайн магазин за обувки  mes.bg

 

Scroll to top
Google+