You Are Here: Home » Общество » Как да изберем добър бизнес хотел за наше фирмено събитие?

Как да изберем добър бизнес хотел за наше фирмено събитие?

Как да изберем добър бизнес хотел за наше фирмено събитие?

Планирането на бизнес събитие не е никак лесна задача. Най-често управителите на даден бизнес, пряко следят процеса по организиране, като започнем от самия избор на хотел, в който да се проведе събитието и приключим до изпращането на служителите, пристигнали от цялата страна в София за да чуят и видят бизнес планът на компанията, да участват в събитието, което менидмжмънтът е организирал.

Планирането е и етапът, в който не бива да се допускат грешки. Включва посрещането на служителите, дошли от цялата страна,  избор на хотел, заведение, организация на фирмения семинар, тържествената вечеря, афтър партито,  провеждането на семинар на следващия ден и изпращането на служителите.

Как да изберем бизнес хотел, който да удовлетвори нуждите на компанията? Това е важният въпрос  и в настоящият материал ще Ви дадем полезни насоки, както и ще Ви препоръчаме хотел, в който събитието ще остане запомнящо се.

Споменахме хотел, а именно той е изключително важен. Той трябва да има конферентна зала, трябва да може да поеме нощувката на всички служители  (по-горе споменахме, че планирането е важна част), както и да се подготви вечерята.

Често, когато се касае за фирмено събитие, се избира София, тъй като инфраструктурно най-лесно се досига до столицата. Ако още не сте избрали хотел в София, то гледайте той да има конферентна зала, високосторостен достъп до Интернет, ако е възможно да предлага и СПА екстри, на които служителите, в свободното време, да се насладят.

За да Ви е по-лесно намирането на подобен хотел, столичните бизнес хотели се наричан именно БИЗНЕС, като целта е да удовлетворят нуждите на фирмите, решили да проведат фирмено събитие в официална атмосфера.

Често, компании, когато интегрират нов софтуер, или пък когато има увеличение на заплащането, или пък кардинални промени, било то в ръководство, било то в увеличение на служителите, се правят подобни бизнес срещи, като се канят регионалните мениджъри, от цялата страна. Именно и в този случай, вярваме, че информацията ще Ви бъде изключително полезна.

 

Scroll to top
Google+