You Are Here: Home » Любопитно » Силата на коректността и проект Коректна фирма

Силата на коректността и проект Коректна фирма

Коректността винаги е била в основата на добрите взаимоотношения между хората и отделните търговски фирми. За да се изгради стабилна връзка и постоянно доверие е необходимо време.

“Времето лекува“ казват някои, но именно времето е символ и коректор на възхода или падението на определени компании и организации. Ако съществуването на фирмите е съчетано и с подобаващо качество на продукцията, която предоставят, тогава и техният имидж сред потребителите ще бъде по-добър.

Коректността е съчетание от много фактори, които влияят върху преценката на обикновените хора. За коректните компании най-голямо значение придобиват основни неща като достъпност на продукцията и положителни отзиви, от страна на клиентите.

В тази връзка в последните години се наложи нова философия, която анализира мненията на клиенти в социалните мрежи и сайтове в Интернет. В България развива дейността си Изследователски център на клиентските мнения, предоставящ своя характерен “Сертификат коректна фирма“. Този сертификат не е привилегия, а условие за лоялните компании. С него добрите търговци и фирми се отличават от останалите “играчи“ в икономиката на държавата.

Но дейността на Изследователския център е само началото на едно ново разбиране за същността на коректността и лоялността. Лансирането на тази харизматична идея се случи през 2013 г., когато се появи за първи път в Полша. През следващите няколко години новата философия бе възприета и припозната в редица други европейски държави.

 

Изследователски центрове и агенции са открити в Румъния, Унгария, Полша, Франция и други държави. Това недвусмислено показва стремежа на неговите служители да превърнат “качеството“, в най-доброто нещо, което може да си позволи човек. Качеството не е привилегия, а стремеж, който се доказва и от дейността на Изследователския център на клиентските мнения. Така сертификатът  „Коректна фирма“ е гаранция за лоялност, която предполага и по-голяма отговорност. Отговорност, както пред самите себе си, така и пред останалите.

 

About The Author

Number of Entries : 152
Scroll to top
Google+