You Are Here: Home » Любопитно » Маркови дамски часовници: Какво разкрива за жената часовникът, който носи

Маркови дамски часовници: Какво разкрива за жената часовникът, който носи

Като един от най-желаните модни аксесоари, часовниците отдавна са надхвърлили имиджа си и вече не са просто средство за показване на времето, а много повече от това. Те са стилен аксесоар, с чиято помощ всяка дама лесно може да се открои от тълпата, да наблегне на своите достойнства и да подчертае своята оригиналност и уникалност. Нещо повече – по този прекрасен аксесоар околните безпогрешно могат да разгадаят дори характера на дамата, нейният статут в обществото, както и да добият представа за нейния вътрешен свят.

Нека хвърлим поглед към изследванията на психолозите и да разберем кои типове дами от какви дизайнерски часовници са привлечени.

Аксесоари  в безупречен стил – ръчни часовници Emporio Armani

 

Жени с консервативни разбирания

 

Тя е благоразумна, отговорна и винаги сериозна. На ръката на тази дама ще откриете най-вече часовници с класическа форма и вид. Ако подобна дама е сред вашите бизнес партньори, значи сте големи щастливци. Тя няма да изневери на принципите си, напротив, винаги ще демонстрира лоялност. Тези дами са винаги издържани с тоалети и аксесоари в безупречен стил.

Дамски часовник Emporio Armani – луксозни часовници за всички ценители на красотата

 

Изисканата дама

 

Изисканите дами винаги държат да носят часовници, които се отличават с елегантност и стил, защото така балансират и допълват тяхната чувствена енергия. Много си падат по дизайнерски часовници с метални верижки, декорирани с чувство за мярка, но все пак оригинални и атрактивни. Изисканата жена винаги ще избере дамски часовник, който да я отличи от тълпата и да подчертае вече утвърдения й имидж на ценител на красотата.

Дамски часовници Michael Kors – семпла, но много ефектна декорация

 

Бизнес дамата

 

Бизнес дамите са дисциплинирани, те обичат правилата и ги спазват, защото това ги кара да се чувстват по-сигурни. Работят неуморно и затова се нуждаят от качествени модни аксесоари, които да им помагат в усиления темп на работа и същевременно да ги утвърждават като надеждни и лоялни партньори в очите на околните. Дизайнерски часовници с геометрична форма и ефектна, но същевременно семпла декорация са идеалният вариант за тях. Ако забележите дама, която е заложила на строга форма на своя ръчен часовник, бъдете сигурни – тя е амбициозна, коректна, с лидерски качества.

Дамски часовник Michael Kors – за нежни, чувствени жени

Романтичната дама

Романтично настроените натури са много чувствителни и това си личи и при избора на часовник. Нежни цветове, разнообразни, често пъти необичайни форми, прекрасни декоративни елементи, много често флорални мотиви – ето това са най-важните отличителни черти на дамските дизайнерски часовници, предпочитани от романтичните жени.

Дамски часовник Michael Kors– със сигурност ще привлечете вниманието

Оригиналната дама

Веднага ще я познаете – нейният часовник е ефектен, различен, приковаващ погледа, но никога безвкусен. Затова и точно този тип жени са най-големите почитателки на модните маркови часовници. Тези дами обичат да привличат вниманието върху себе си и винаги ще намерят много оригинален начин да го направят.

Заповядайте да разгледате всички нови предложения на нашата платформа Timebox.bg, където предлагаме дизайнерски часовници на страхотни цени – мъжки, детски, дамски, включително и за всеки един от гореспоменатите типове жени.

 

 

About The Author

Number of Entries : 154
Scroll to top
Google+