You Are Here: Home » Вашите истории » Какво да обуем през топлите дни?

Какво да обуем през топлите дни?

Вероятно мнозина се питат на какво да заложат за топлите летни дни, не само, като дрехи, но и като обувки. Истината е, че вариантите за дамите отново са не един и два, като по този начин те отново могат да останат верни на себе си и да се наслаждават на множество видове обувки. Независимо дали си падат по обувки S.Oliver, или пък по някои от прекрасните модели немски обувки в големите търговски центрове или пък момичето е фенка на спорта и респективно на видовете спортни обувки, които пак са на мода. Изобилието от видове е гарантирано. Кои обаче са най-актуалните дамски обувки за този сезон?
Факт е, че дамите обичат високите токчета, това се отнася в пълна сила и за представителите на силния пол. По тази причина едни от най-модните за сезона и най-предпочитани обувки са сандалите, които са на тънък ток. Те са с каишка около глезена, като по този начин допринасят за по-голяма стабилност. Самите дамски обувки на тънък ток за лятото могат да се комбинират по страхотен начин, както с облекло за офиса, така и с вечерни рокли например.
Оставайки на темата с токчетата достигаме и до други дамски обувки, които са страшно тематични сега. Това са официалните обувки, защото знаем, че една уважаваща себе си дама не може да си представи да живее без официални обувки, защото поводите просто валят. Та най-подходящи за лятото тази година са дамски официални обувки с остър връх и отново с тънки токчета. Моделите с каишки около глезена и тук са на мода, като по този начин дават допълнителна стабилност.
За почитателките на спортни обувки и специално на маратонки специалистите предлагат редица маратонки, които могат да се съчетават по страхотен начин с различни видове облекла. Вариантите, които са на разположение на спортните дами са семплите, като те са предимно в бяло и се стигне до цветните и по-искрящи видове и цветове.

Scroll to top
Google+