You Are Here: Home » Новини » Да спестяваме през 2021 – мисията възможна?

Да спестяваме през 2021 – мисията възможна?

Да спестяваме през 2021 – мисията възможна?

Ако всяка година се заричате, че ще спестявате повече пари, то тогава е време да превърнете тези ваши амбиции в реалност. Не е невъзможно да имате повече средства, но трябва да мислите практично и да започнете нов начин на живот, който включва някои лишения и икономии. Ясно е, че на всички ни се иска да живеем по най-добрия начин и да харчим с лека ръка, но това невинаги е възможно, още повече в ситуация на световната криза свързана с опасния вирус Covid-19.

Какви са методите за пестене на пари през 2021?

Утре започва от днес, както се пееше в една популярна песен. На първо време си направете разчет на финансите. Колко спестихте през 2020? Как възнамерявате да използвате спестяванията Ви, и ще стигнат ли те за цялата нова година? Това са все въпроси, на които е добре да си дадете отговор. Малко хора се замислят и пилеят средства на вятъра, а после горчиво съжаляват за това.

Един от най-добрите методи за спестяване на пари през 2021 са лишенията. Помислете си, че целият свят трепери от Коронавирус пандемията и има защо. Изключете възможността за конспирации и световни заговори, а мислете трезво. Може би точно сега е моментът, да се откажете от намерението си за екскурзии в скъпите курорти през новата година. Някои от вас ще кажат, че вече са претърпели това лишение, но помислете за здравето си и го направете пак.

Нова година, нов късмет, както се казва. Дали обаче късметът ще е на ваша страна, не се знае. И, ако сте събирали пари, за да си купите последния модел смартфон или пък новият ултра мощен лаптоп, е желателно да смените плановете си. Криза е! Това е неоспорим факт, а в условия на криза, е необходимо да се докажете като истински войни, вместо да теглите кредит след кредит.

Намалете харчовете до минимум. Създайте си семейна каса, в която да заделяте процент от заплатата или пенсията. В случай, че нямате работа потърсете помощ от социалните, излезте на борсата и разчитайте на различните видове придобивки, които Ви се предлагат. Интересувайте се от правата си и не оставайте нещата просто да се случат. Само така ще пожънете нужния успех.

За какво трябва да внимаваме и от какво да се пазим?

Голяма част от обществото не се замисля за утрешния ден и живее за мига. Това не е толкова лошо, ала ако погледнем по-сериозно върху нещата, ще видим, че няма как да се финансираме, ако не спестяваме. При положение, че обичате да обикаляте веригите и да изкупувате всичко, което Ви хареса, то в обозримото бъдеще ще бъдете обречени на тежък финансов колапс.

Основният ни съвет е да купувате само неща от първа необходимост. Храна за семейството и лекарствата няма как да се загърбят, но пък можете да минете без нови технологии, без скъпи маркови дрехи и съблазняващата бутилка с отлежала ракия, която не излиза от ума ви. Една кутия цигари на ден е достатъчна за пушачите и е напълно излишно да се купува по цял стек на седмица.

Бързите кредити също не са вариант. Вие взимате парите, а после се чудите, как да върнете заема и постоянно се обаждате на кредитния консултант да Ви помогне, за да не Ви дадат на съд. Време е да се размислите за всичко това и да започнете да пестите повече пари през идната 2021 година.

Тази статия достига до вас благодарение на Кеш Кредит!

  • Кеш Кредит офис Сандански
  • гр. Сандански, ул. „Петър Сарафов“ 2

0885 607 032      

Scroll to top
Google+