You Are Here: Home » Любопитно » Как да организирате спалнята си?

Как да организирате спалнята си?

Как да организирате спалнята си?

Говорейки за спално помещение, най-много е обръща внимание на цветът на стените, интериора и спалното бельо. Те са много важни части, но изговорени доста отдавна. Затова днес ще разчупим темата за спалнята и ще ви дадем някои идеи за нейното устройство. В повечето от случаите хората имат доста вещи в спалнята си, които им е трудно да организират така, че да избегнат хаоса и атмосферата да бъде уютна. Не може да отречете, че с доза креативност ии някои идеи от нас, ще може да се преборите с безпорядъка в спалнята си.

Стените са важни не само що се отнася до техния цвят.

Може да ги използвате за всякакви разчупени идеи, които да ви спестят пространство и да придадат различен облик на стаята. Например – имате бюро, а върху него има какво ли не, всякакви напомняния на листчета, бележки, календарчета и т.н. Ето една идея купете си табло и поставете върху него всичко. Важните неща ще станат по-нагледни, а бюрото ви по-чисто.

Говорейки за такива табла – може да ги използвате и с творческа цел. Поставете по тях билети от важни пътувания, снимки с приятели, любими стихотворения и т.н. Нека те бъдат полето за изява на артистът във вас.

Друго, което може да окачите на стените са стелажи.

Те са изключително практичен метод за нареждане на някои неща в стаята, които ще направят стаята още по-уютна. Например може да подредите книгите си, да поставите красиви сувенири или свещи, снимки в рамки, а защо не и някое цвете.

Големи плетени кошници в стаята.

Те са изключително креативна идея, която няма как да не бъде забелязана от гостите ви, приятели. В тях може да сгънете някои дрехи, като ги разпределите както желаете – бели и цветни; тениски и дънки и всякакви други подобни вариации.

Всякакви други големи и малки кутии, а също и буркани, оцветени и облепени с ваши идеи ще бъдат прекрасно допълнение в спалнята ви.

Това са някои идеи за вдъхновени от нас, а всичко останало зависи от вас.

 

Източник: DOMO TEX

About The Author

Number of Entries : 149
Scroll to top
Google+