You Are Here: Home » Любопитно » Защо е по-добре да пазаруваме дрехи от българските онлайн магазини?

Защо е по-добре да пазаруваме дрехи от българските онлайн магазини?

Въпреки че България изостава по много икономически и други показатели от повечето европейски страни, онлайн търговията е във възход и спокойно можем да заявим, че родните интернет магазини за мода са на нивото на западните бутици. Някои хора предпочитат да пазаруват облекло онлайн единствено от чуждестранни доставчици, тъй като смятат, че по този начин покупките им излизат по-изгодно и са по-качествени. Всъщност, онлайн шопингът от българските бутици е достатъчно удовлетворителен за клиентите от всички гледни точки. Именно това ще докажем в тази статия.

На първо място, голяма част от българските интернет магазини за мода работят само или предимно с български доставчици на облекло. Някои от тях дори разполагат със собствени производствени бази и сами произвеждат дрехите, които предлагат. Пазарувайки от такива магазини, можем да бъдем сигурни, че получаваме тоалети, произведени в България от качествени материали. Покупките на дрехи от чуждестранни онлайн магазини често са със съмнителен произход – най-вече от Китай и останалите страни от далечния изток. По-трудно е и да разберем от какво са изработени продуктите и доколко предоставената информация в сайта е вярна. Също така, всеки авторитетен български е-магазин предоставя открито фирмени данни, които лесно могат да бъдат валидирани. Случаят далеч не е такъв с чуждестранните онлайн бутици.

Освен това, колекциите в българските онлайн магазини отговарят на актуалните модни тенденции в страната за съответния сезон. Доста от дрехите в чуждите интернет бутици са леко екстравагантни и нетрадиционни за българския стил и е голяма вероятността да изглеждаме неособено на място, носейки ги.

Едно от най-големите предимства на пазаруването на дрехи от български онлайн магазини е значително по-бързата и евтина доставка. Необходими са не повече от 3-4 дни, за да си получим дрешката, поръчана от роден интернет бутик, докато поръчките от чужбина се бавят със седмици. Освен това, цените и на доставката, а в повечето случаи и на самите модели са много по-ниски в българските онлайн магазини, отколкото в чуждите. Накратко казано, съотношението цена-качество при нас е по-високо.

Пазарувайки облеклото си от авторитетни български онлайн магазини, получаваме и по-добро обслужване. През почти всяко време на деня можем да се свържем по имейл или телефон със сътрудник на магазина и да получим всякаква помощ. Някои е-бутици дори предлагат денонощно обслужване. Всеки, който се е опитвал да се обади на служител в чужд онлайн магазин, може би е наясно колко трудно и почти невъзможно е това да се осъществи. Имейлите също не вършат работа, защото обикновено минават дни, преди да получим отговор. Доста по-лесно и евтино е и да извършим замяна на дреха в български онлайн магазин, като със сигурност сътрудниците ще ни помогнат да изминем всички нужни стъпки и да получим точния модел, който желаем, в точния цвят и размер.

Статията е предоставена от онлайн магазин Евиза – https://evizabg.com/.

About The Author

Number of Entries : 102
Scroll to top
Google+