You Are Here: Home » Региона » 5 съвета за перфектна почивка в Банско

5 съвета за перфектна почивка в Банско

pochivka_banskoНаучете се да преоткривате малките ежедневни радости. Като желанието  да се насладите на чаша вкусен чай или кафе, придружено от няколко бисквитки. Подарете си един миг на самотна хармония с масаж в хубавия хотел, в който сте отседнали по време на почивката ви в Банско. Нека видим заедно кои са нещата, които са наистина добри за душата.

48-часови дни, седмици, през които скачате от 1 ангажимент към друг, месеци на борба, за да завършите всичко в рамките на определените срокове и имате на разположение само няколко дни, през които да се отпуснете и да се отървете от всичкия този стрес? Това означава, че почивката ви трябва да е перфектна, а курортът Банско е точното място, където да отидете.

Избрали сте Спа в Банско, за да си възвърнете изгубеното равновесие? Не се притеснявайте за времето, мястото или вида на лечението, който сте избрали: просто се концентрирайте върху насладата от всеки миг на „измерението”, в което сте решили да се отпуснете. Ще се озовете на мечтано място, където на всеки ъгъл и във всеки един момент, ще може да се насладите истински на прекрасна атмосфера и на пълно потапяне в малките ежедневни удоволствия.

Има навици, които като живеем забързан начин на живот, пълен с ангажименти, почти забравяме. Преоткрийте моментите от вашата почивка! Ние сме избрали няколко за вас: 5 съвета, за да преоткриете вашето спокойствие, за да превърнете тези малко на брой дни в рай за тялото, но най-вече, за душата.

1) Събуждане, сладко пробуждане

Няма по-добър лек за здравословна и приятна почивка от спонтанното събуждане, за да започнете деня по най-добрия начин. И с усмивка. Кажете чао на алармата, чао на напрежението!

2) Безшумен режим ВКЛЮЧЕН

Това няма да е лесно, но ако наистина искате да изключите, да забравите за забързаното ежедневие, ще трябва да го направите: включете безшумен или самолетен режим на телефона си, за да не се изкушавате и  дайте „гласност” на душата си.

3) Насладете се на всеки един момент

Да се грижите за тялото си и за това да бъдете здрави са избори, които трябва да правите всеки ден, да превърнете в начин на живот. Но, от време на време, може да направите изключение от правилото, да се отпуснете и да хапвате умерено от всички вкусотии и изкушения, които иначе си забранявате. Докато сте на почивка в Банско, например, може да си го позволите, след което да наваксате с плуване в приятния басейн.

4) Поглезете се

Подарете си малко глезене и чисто удоволствие: някоя специална процедура, подмладяващо третиране на лицето или маска, за да направи изтощената ви коса здрава и блестяща отново. За да заредите тялото си, както и да отпуснете душата си. Все пак сте на почивка.

5) Почетете

От колко време книгоразделителят ви стои на една и съща глава, все на същата страница от любимата ви книга?

Докато сте на почивка, е идеалното време да завършите тази книга, която сте започнали преди много време с много ентусиазъм, но заради многото задачи от ежедневието ви сте оставили на нощното шкафче. Потопете се в четенето и се оставете да ви отнесе далеч, страница след страница.

Ако следвате тези прости съвети, бъдете сигурни, че ще си подарите перфектната почивка в Банско.

Scroll to top
Google+