You Are Here: Home » Общество » От къде да закупите качествени играчки?

От къде да закупите качествени играчки?

От къде да закупите качествени играчки?

Ако желаете да закупите играчка на вашето дете, или пък Ви предстои посещение на детски рожден ден, но не сте подготвени, то можете да разгледате редица предложения, предлагани от онлайн магазините.

Очаква Ви огромно разнообразие от играчки. Насочваме вниманието Ви и към секция ЛЕГО, при това не каквото и да е, а първите модели LEGO за 2018 година.

Ако вашето дете обожава конструктурите, то това е перфектното решение за приятна и емоционална изненада.

Новата серия на Lego City предлага приключения за малки и пораснали полицаи, искащи да се пренесат на улицата и включвайки се в магическата обстановка на конструкторът.

Благодарение на серията Лего Star Wars детето Ви може да се подготви за битка със снежен скутер с First Order в базата на Съпротивата.

Смели и битки, постигащи обогатено разнообразие и въображение на детето, биха му отключили креативността, умението да довършва  започнатото до самия край.

Това представляват ЛЕГО битките от серията, посочена по-горе.

 

Влезте в битката при базата на Съпротивата още днес.

Още един аксцент върху Lego, този път към Lego City Mining, подходящ за бъдещи миньори, дечица, обичащи машините и съораженията за изкопна дейност.

Играещият на подобно Лего може да  се качи на сондираща машина и да копае. Огромният камък, който съпътства това лего, е изключително интересен. Целта е машината да бъде в непосредствена близост и процесът по пробиване да започне. Какво Ви очаква след пробиването ли? Злато, да приятели на магията за деца с марка LEGO, злато, до което миньорът е достигнал.

Ако сме Ви привлекли вниманието, посетете официалната страница на Комсед и потърсете LEGO® City Mining 60185 – Сондиране.

Все пак трябва да отчетем, че основен представител за България е именно Комсед, като това е и причината да Ви насочим към основния дистрибутор, като по този начин можете да закупите новото лего на една от най-добрите цени.

Е, приятели на Сандански Инфо, вече имате предложение, от където да закупите новата играчка на Вашето дете, или пък да подберете подарък, който да се хареса на детето, на което ще се подари.

 

Scroll to top
Google+