You Are Here: Home » Любопитно » В търсене на по-различна чанта

В търсене на по-различна чанта

chanti_kufariЯсно е, че всекидневната дамска чанта не може да ни изуми особено, просто защото повечето дами искат и търсят преди всичко удобна чанта, която се съчетава лесно с дрехи, обувки и аксесоари. Все пак, има моменти, в които имаме нужда от ексцентрична и приковаваща вниманието чанта, която да допълни визията ни и да придаде още по-интересен облик на външността и личността ни.
В този случай определено се нуждаем от модерна чанта, която няма да остане незабелязана.
Каква точно да изберем?
Ако сте облечени с дрехи в един тон, можете да акцентирате на чанта с контрастен, силно въздействащ цвят, например червено. Подобна чанта придава актуалност на всеки официален тоалет и стои много шик.
Вечерна чанта с пера придава романтичен облик на вида ви. Наред с това, тя е достатъчно екстравагантна и подходяща за по-специални поводи.
Изтънчената външност и изискан стил се постигат и с блестяща чанта – плик, изработена от плат или кожа с пришити пайети в предната част.
Това е типична вечерна чанта, задължителна за коктейл, парти или бал. Задължително съчетайте този тип чанта с обувки от блестяща материя.
Ретрото е отново на мода, не само за дрехите и обувките, но и при дамските чанти.
За да постигнете романтична и леко носталгична външност, не пропускайте да добавите към роклята или костюма си чанта с ретро закопчаване.
Чантите с метални отблясъци и верижки са изключително интересни и актуални. Винаги можете да придадете още блясък във външния си вид, благодарение на тях. Дали ще изберете сребърния или златист оттенък, е изцяло въпрос на вкус и лични предпочитания.
Изборът е ваш и когато става дума за придаване на допълнителен цвят към тоалета.
Днес особено актуални са чантите от цветна кожа и лак.
Не се страхувайте да носите ярко розова чанта, която се съчетава единствено с цвета на лака по ноктите ви. Този акцент се приема като слънчев лъч в сивото ежедневие и вие имате пълното право да донесете това слънце чрез силата и внушенията на модата, за да огрее тя живота на околните.

About The Author

Number of Entries : 152
Scroll to top
Google+