You Are Here: Home » Региона » Абонаментни ВиК услуги за София

Абонаментни ВиК услуги за София

Абонаментни ВиК услуги за София

Абонаментни ВиК услуги

В настоящата статия ще Ви представим фирма, която предлага изключително добри условия за абонаментни ВиК услуги, както и фирма, която може да разреши проблемите Ви, що се касае за заушен канал, шахта или друг тип проблем и авария, които са настъпили във Вашата къща, имот.

Фирмата, която предлагаме оперира предимно в град София и се отличава със следните услуги, които предлага на крайните клиенти:

  • Профилактика и почистване, измиване на  септични ями. Изпомпване на отпадни води от септичните ями
  • Отстраняване на неприятните миризми от канализацията в домове и предприятия
  • Почистване на кало-масло утаители на автомивки, автосервизи, промишлени предприятия, заводи за бои, каменоделски цехове, бензиностанции и др.
  • Почистване, профилактика и поддържане на канализации на бетонови възли и други подобни обекти, където утайките от бетон и твърди отпадъци се наслагват и втърдяват по канализационната мрежа
  • Отпушване на всякакъв вид тръби с диаметър от фи 50 до фи 800, под налягане. Отпушването под високо налягане дава по-добър резултат в последващи периоди от време, тъй като води до почистване и измиване на всякакъв вид утайки и удължава живота на канализацията
  • Профилактика на ревизионни шахти и канализационни мрежи. Тя се налага основно, когато съществуващата канализация /канал/ е изградена от каменинови тръби и е на повече от десет години, тъй като има реална опасност от пропукване на каналите
  • Почистване на корени в канал – със специална обработка и начин на рязане на прорастнали корени в каналите.
  • Изкопи с малък багер и извозване на отпадъци и материали

Абонаментни ВиК услуги от Пайп строй груп ЕООД

Естествено, услугата „отпушване на канали“ е една от най-търсените от клиентите и именно поради тази причина компанията е инвестирала огромни средства за специализирана техника, както и за обучение на служителите. Благодарение на това си действие смело можем да заявим, че Пайп Строй Груп е компания, която може да се справи с всяка ситуация, касаеща авария и проблем с ВиК.

Можете да посетите официания сайт на компанията и да придобиете повече представа за оборудването, услугите и естествено да заявите ремонтни услуги, но само в случай, че се нуждаете от такива.

Scroll to top
Google+