You Are Here: Home » Любопитно » Webselo.com – езикови преводи, уеб дизайн

Webselo.com – езикови преводи, уеб дизайн

Webselo.com – езикови преводи, уеб дизайн

Webselo.com предоставя пълен спектър от езикови преводи както на корпоративни клиенти, така и на физически лица. Компанията извършва професионални преводачески услуги от/на български, английски, немски, руски, френски, испански, италиански, чешки, турски език. Сътрудниците на Webselo.com имат богат опит в езиковия превод на официална документация, техническа литература и други видове преводи, които изискват задълбочени познания на специализираната терминология. Компанията е дългогодишен лидер в областта на преводаческите услуги и има сериозни постижения в реализирането на сложни проекти за своите клиенти.

Webselo.com извършва преводи на уеб-сайтове на съответния език, като по този начин позволява на всяка една организация да излезе на международния пазар. Посредством езиковите преводи, извършвани от Webselo.com, ще имате възможност безпрепятствено да намерите общ език с вашите потенциални партньори и клиенти.

Езиковите преводи и апостилите на официални документи най-често са необходими на хора, които са решили да сменят местожителството си или да заминат в друга държава с цел обучение или покупка на недвижим имот. С превеждането на необходимата документация ще ви помогнат професионалните преводачи на Webselo.com, които ще ви доставят всички необходими апостили и преводи в най-кратки срокове.

Webselo.com непрекъснато усъвършенства своята система за езикови преводи по такъв начин, че тя напълно да отговаря на високите изисквания на клиентите. Главната задача на компанията е да предостави професионални езикови преводи без ограничения в обема и сложността на текстовете. Преводите се извършват на най-популярните световни бизнес езици.

Webselo.com предлага следните преводи на своите клиенти според признака на жанрово-стилистическите характеристики на превеждания материал и жанровата принадлежност:

– художествен превод – превод на художествени текстове;
– научно-технически превод – превод на научно-технически текстове и документация;
– обществено-политически превод;
– превод на текстове на военна тематика;
– превод на текстове с юридически характер;
– преводи на текстове с разговорно-битов характер.

Според функцията, която изпълняват езиковите преводи, извършвани от Webselo.com, могат да бъдат:

– практически превод – превод, предназначен за практическо използване в качеството си на източник на информация;
– издателски (печатен) превод – превод, предназначен за широко разпространение чрез средствата за масова информация;
– учебен превод – превод, използван в учебния процес.

Освен в областта на езиковите преводи, Webselo.com предоставя изключително атрактивни и полезни решения и в сферата на уеб дизайна. Да се направи добър и оригинален дизайн на сайт е предизвикателство, тъй като освен опит и познаване на програмите, от дизайнера се изисква да притежава и художествен вкус. Специалистите на компанията разполагат с уменията да реализират всяка една идея на своите клиенти, като създадат привлекателен и атрактивен на външен вид перфектно функциониращ сайт.

Основно правило е преди създаване на уеб дизайна да се измисли структурата на сайта и да се определи какво съдържание ще има на всяка отделна страница. Посетителите, които за първи път попадат в даден интернет сайт трябва да имат възможността да се ориентират лесно и да получат бърз достъп до информацията, която ги интересува. Webselo.com предоставя на своите клиенти професионални уеб дизайн услуги, благодарение на които ще получите стилен, красив, изчистен и подреден сайт, предлагащ любопитна и интересна информация на клиентите си.

Професионалният уеб дизайн е “примамката” за целевата аудитория: цветните и стилни изображения, грамотно разположените елементи на навигацията и добре представеното информационно съдържание предизвикват у ползвателите интерес, който впоследствие се явява и основен стимулатор на продажби. Уеб дизайнът е в състояние визулно да представи статуса и корпоративния стил на всяка организация. Той влияе на имиджа на компанията и разпознаваемостта на марката.

Webselo.com предлага на своите корпоративни и частни клиенти следните видове уеб дизайн услуги:

– разработка на фирмен стил и лого на организация или компания;
– изработка на визитки;
– изработка на рекламни банери с различни размери и ориентация;
– дизайн на брошури и други видове рекламни материали;
– уеб дизайн на сайтове и интернет магазини;
– дизайн и рестайлинг на отделни елементи на интернет ресурсите.

About The Author

Number of Entries : 94

© 2012 Sandanski.info

Scroll to top
Google+