You Are Here: Home » Любопитно » Знаете ли кои са най-търсените и добри марки за смесители за кухня у нас?

Знаете ли кои са най-търсените и добри марки за смесители за кухня у нас?

Знаете ли кои са най-търсените и добри марки за смесители за кухня у нас?

Няма значение дали ще говорим за смесители за кухненска мивка, засягащи предимно мивките за кухня или кухненските мивки, а именно мивките алпака и по-точно мивките алпака за вграждане, или пък за далеч по-широкообхватните смесители за баня, от които зависят не само мивките за баня, но и линейните сифони и линейните подови сифони, алуминиевите радиатори, душ системите, моноблоковете, хидромасажните паленли, душовете за баня, тоалетната чиния, независимо дали конзолна тоалетна чиния или тоалетна чиния моноблок, а също и лирите за баня на ток и като цяло всички лири за баня, независимо от цената на лирата за баня. Това е така, защото днешната ни статия е насочена към показването на най-търсените и качествени марки смесители за вграждане, като в това число смело влизат както смесителите за мивка, така и смесителите за душ, а също и термостатните смесители. Ще посочим и най-изгодните цени на кухненски смесители, цени на смесители за кухня и цена на смесители за вграждане. Специалистите препоръчват в случай, че все още нямате сифони, да сравните цените за линейни сифони за баня и цените за лентови сифони у нас. Може да се радвате, че не подбирате смесители за баня, защото там следва сравнение на цените на моноблоковете, цената на тоалетната чиния, цените на мивките алпака и цените за мивките от алпака.

Най-добрата марка кухненски смесители е ,,Видима‘‘, а най-продаваният неин модел е ,,Сева ню‘‘, разполагащ със затварящ се керамичен механизъм, спестяващ водата аератор и 1500-милиметров шлаух, като цената е 150 лева.

Не по-малко качествен е моделът ,,Куарто‘‘ на производителя ,,Интер Керамик‘‘, разполагащ с лебедка 110 милиметра, система ,,Изи фикс‘‘ и гъвкави връзки, всичко това само срещу 80 лева.

Харесвана марка кухненски смесители е ,,Грох‘‘, благодарение на своите ниски и удобни чучури, монтажи с една дупка и една ръкохватка. Цената им обаче е 305 лева.

About The Author

Number of Entries : 102
Scroll to top
Google+