You Are Here: Home » Любопитно » Холни гарнитури за Сандански и страната

Холни гарнитури за Сандански и страната

Холни гарнитури за Сандански и страната

Ако се намирате в слънчев Сандански, но Ви предстои ремонт, то е време да се огледате за нови мебели.
Холните гарнитури, предлагани от Mebeli1.online в никакъв случай не бива да прескачате, търсейки новото си обзавеждане. Толкова добре изработени мебели, такъв дизайн, комфорт и мекота, трудно ще откриете в друг магазин онлайн.
Нека вземем за пример холова гарнитура с наименованието Сибил, предлагаща се от магазинът, посочен по-горе.
Това атрактивно предложение включва фотьойл, тройно канапе, което има възможността да се разпъне, както и табуретка.
Функция сън предоставя площ за спане с размери 186 сантиметра, което е достатъчно за всеки средностатистически българин.
В допълнение трябва да добавим и табуретката, която е изработена от изключително висококачествени материали.
Гарнитурата е съставена от ПДЧ и масивна дървесина, благодарение на която се гарантира здравина и дългогодишна експлоатация. Фотьойлът е с лицева дамаска.

Размери :

Фотьойл дължина 920мм, широчина 940мм, височина 940мм
Табуретка дължина 440мм, широчина 440мм, височина 440мм
Канапе дължина 1920мм, широчина 940мм, височина 940мм, зона за спане 1860/1400 мм.
Естествено, не пропускайте да рагзледате и другите предложения от Mebeli1.online, като особено внимание отделите на холна гарнитура Маргарита, Нова, Сибил, Бостън и Нели.
Не пропускайте възможността да се консултирате с представител на компанията, в случай че желаете да обзаведете Вашият дом с бутикови мебели или в стил, различен от традиционният.

В обобщение на написаното можем да заключим, че без значение дали се намирате в Сандански, Благоевград, Банско, дори ако сте в София, можете да поръчате онлайн, а доставката едва ли ще Ви затрудни, тъй като при мебелите един ден забавяне не е фатално.
По – важно е да знаете, че можете да разчитате на качество, удобство, комфорт. Не бива да пропускаме и да предложим друг тип мебели, в случай, че сте предприели по-мащабно обзавеждане на Вашият дом. Можете да закупите мебели за Вашата спалня, кухня, всекидневна, трапезария, баня, както и да обзаведете по един страхотен начин детската стая на Вашите деца.

About The Author

Number of Entries : 149
Scroll to top
Google+