You Are Here: Home » Любопитно » Автомобили под наем в Сандански

Автомобили под наем в Сандански

Автомобили под наем в Сандански

Да наемете автомобил под наем е най-лесният начин да запазите свободата си на придвижване – в случай, че се намирате на командировка в друг град или очаквате да приключи ремонта на вашия собствен автомобил. Наетият под наем автомобил ще ви позволи да посетите много интересни места и забележителности по време на отпуската си, без да се ограничавате в желанията си – много по-удобно решение, отколкото да се присъедините към туристическа група със задължителен маршрут.
Ако вашето пътуване ви отведе в Сандански, най-добри услуги в наемането на коли под наем може да ви предложи Koli-sandanski.com. Компанията е дългогодишен лидер на пазара и предлага висококачествено обслужване на най-атрактивни цени. Koli-sandanski.com предоставя услуги както на физически, така и на юридически лица на изключително изгодни условия. При вземане на кола под наем без шофьор от клиента се изисква да разполага с лична карта и шофьорска книжка. Услугите на Koli-sandanski.com са достъпни за пълнолетни граждани със стаж като водачи на автомобил минимум 2 години. Плащането се извършва в брой или кредитна карта Visa, MasterCard и др. Сумата е с ДДС и в нея има включена застраховка.
Сътрудничеството ви с Koli-sandanski.com има много преимущества. Изборът на услугите на компанията ви гарантира:
– изгодни цени;
– регистрация в най-кратки срокове, без необходимост да се подготвят голям брой документи;
– богат избор от модели автомобили, налични в каталога на Koli-sandanski.com – водещи чуждестранни марки Audi A6, Skoda Fabia, Opel Astra, Peugeot 206, BMW 320, Citroen C3 и др.;
– нов автопарк с превозни средства (години: 2000-2008 г.), постоянна актуализация на моделите;
– възможност за оборудване на наетия автомобил с допълнителни опции – GPS-навигатор, детско столче и др.;
– застраховка “Гражданска отговорност” и “Каско”, включени в цената на договора и възможност за понижаване на застрахователната отговорност на наемателя;
– гъвкава система на отстъпки, специални оферти и система за таксуване в зависимост от срока на лизинга;
– изключително атрактивни предложения за редовните клиенти на компанията;
– пълна прозрачност при сътрудничество с Koli-sandanski.com – фирма, доказала се на пазара на коли под наем като надежден и стабилен партньор;
– ако изберете услугите на Koli-sandanski.com, вие ще бъдете обслужвани от висококвалифициран и вежлив персонал, преминал обучение по най-високите стандарти в областта на арендаторските услуги;
– при нужда компанията ще осигури на клиентите си опитен шофьор, с когото те ще пътуват бързо, комфортно и най-важното – сигурно.

Лоялното отношение към клиента е приоритетна цел на Koli-sandanski.com. Компанията се отнася с разбиране към всички нужди и изисквания на клиентите си и им предлага изгодни и качествени решения, съобразени с рамките на всеки личен бюджет.
В автопарка на Koli-sandanski.com можете да откриете автомобили от икономичен, стандартен или луксозен клас. Компанията редовно следи за чистотата и изправното техническо състояние на всяко едно от превозните си средства, за да поддържа високо ниво на безопасност и привлекателен външен вид на автомобилите си.

Автомобилът под наем, който ще ви предостави Koli-sandanski.com ще ви позволи да решите проблема си с придвижването както из Сандански, така и до други градове в България. Услугите могат да бъдат в помощ на бизнесмени, които са командировани на делови срещи, както и на туристи, които желаят да разгледат забележителности, без да се притесняват за липсата на време или безопасност при пътуване. Автомобилът може да бъде нает и за един ден за специален случай – сватба, абитурентски бал, при който привлекателният външен вид на луксозната кола по чудесен начин ще допълни официалната атмосфера на важното събитие.
Koli-sandanski.com е на ваше разположение за всякакви въпроси и информация относно богатия избор от услуги, които предлага в своя каталог. Служителите на компанията са готови да предоставят най-актуалните цени при запитване от страна на клиент, както и да обяснят възможностите за гъвкаво ценообразуване в зависимост от срока, за който се наема автомобила и неговият клас. Най-правилният избор за вас – това е Koli-sandanski.com!

About The Author

Number of Entries : 99
Scroll to top
Google+