You Are Here: Home » Любопитно » Най-добрите Анаболни Стероиди за маса

Най-добрите Анаболни Стероиди за маса

Анаболните Стероиди са препарати, които основно се използват за повишаване на мускулната маса, силата и издържливостта. Повечето Анаболни Стероиди притежават сходно действие и природа, като ефектите от употребата им са близки, но някой са по-подходящи за употреба в цикли за маса от други. В тази статия ще разберете, кои са най-подходящите и защо.

  1. Тестостерон – най-популярният хормон от групата на Анаболните Стероиди и първият използван препарат с цел повишаване на спортните постижения. Ефектът от употребата на Тестостерон е мощен, като той води до значително повишаване на мускулната маса, силата и издържливостта. Тестостерон може да бъде намерен в различни форми с различна скорост на действие.
  2. Метан – единственият Анаболен Стероид, който е изцяло разработен с цел повишаване на спортните постижения, съдържащ активното вещество Метандростенолон. Ефектът от употребата му, води до драстично и много бързо покачване на маса и сила, като това е и най-използваният Анаболен Стероид изобщо.
  3. Анадрол – подобно на Метана, това е орален Анаболен Стероид, който е дериват на хормона дехидротестостерон. Анадрол съдържа активното вещество Оксиметолон и се счита за най-мощният орален Анаболен Стероид на пазара. Употребата му води до много мощен прираст на маса и сила.
  4. Тренболон – хормонът Тренболон представлява най-силният Анаболен Стероид на пазара, като ефектът от употребата му е пет пъти по-силен от този на Тестостерона. Тренболон притежава изключително мощен андрогенен и анаболен ефект и употребата му води до значително покачване, само на чистата мускулна маса, тъй като той не ароматизира и не задържа вода. Ефектът върху силата, който притежава Тренболон е смайващ и не рядко може да се очакват значителни скокове в силовите постижения.
  5. Дека-Дураболин – заедно с Тестостерона и Метана, Дека-Дураболин е сред най-популярните Анаболни Стероиди в света. Препаратът съдържа активното вещество Нандролон, към който е прикрепен дълъг естер деканоат, който прави ефектът по-бавен и продължителен. Дека-Дураболин притежава мощен анаболен и мек андрогенен ефект, като употребата му води до покачване само на чистата мускулна маса. Също така, хормонът Нандролон притежава силни терапевтични и регенеративни свойства, особено що се касае до стави и сухожилия, което е още една предпоставка да бъде основна част от повечето цикли за маса.

 

About The Author

Number of Entries : 102
Scroll to top
Google+