You Are Here: Home » Новини » Кредити онлайн – надежден приятел с пари

Кредити онлайн – надежден приятел с пари

Ако се нуждаете от бърз заем, без да се червите пред приятели, или да се чувствате като виновен пред непознати зад гише, има лесно спасение за вас – и то такова, каквото дори не изисква да излизате от дома ди.

Нуждата притиска всеки от нас и в такъв случай най-добре е да се доверите на minizaem.bg. Направете го, без да се страхувате, че ще бъдете подведени. Ето няколко причини да изберете кредит онлайн, за да вземете кредит до заплата.

  1. Без дори да излизате от дома си

Едно от страхотните предимства да получите заеми онлайн е, че го правите седнал удобно зад клавиатурата. Не се притеснявате, че трябва да обикаляте банките, не се смущавате от лицето, което искате да ви отпусне заем. Цялата комуникация се осъществява през Интернет и на вас ви е спестено дори досадното висене на опашка. Необходим ви е само компютър, свързан с глобалната мрежа.

  1. Без събиране на купища документи

Кандидатстването за бързи кредити онлайн изисква само лична карта и лична банкова сметка, в която ще бъде внесена сумата от вашия заем.

  1. Не се нуждаете от трудов договор или документ, който да доказва странични доходи

 

Истината е, че не всеки работещ е подписал трудов договор, а доходи като хонорари или наеми, понякога е трудно да се докажат. Добрата новина е, че това не е необходимо, когато разчитате на кредит online (kredit online).

  1. Нямате нужда от гарант

За да покриете спешен разход, не се нуждаете от надежден познат, който да стане солидарен с вас. Получаването бърз кредит онлайн ви спестява и неудобството да търсите вариант за кредит без поръчител.

  1. „Бърз заем” не е просто израз

Няма да намерите по-бърз начин да получите кредит без поръчител. Дори пари на заем до заплата от приятел изискват повече време, отколкото като наберете от клавиатурата „credit online”.

  1. Гарантира сигурност

Даването бързи кредити е проста процедура, но не всяка финансова институция може да я върши. Преди да получи право да предлага бързи кредити онлайн, компанията трябва да отговаря на редица условия, да получи лиценз за работа с лични данни и задължителен лиценз от БНБ, за да отпуска пари назаем.

  1. Гарантира 100% доверие в потребителя

В банка ви затрупват с документи и цифри, за да получите желаната сума. У дома, пред компютъра, никой да ви попречи да направите истински информиран избор, преди да получите идеалния от всички предлагани бързи кредити.

  1. Гъвкава политика с погасителните вноски

С Минизаем можете да бъдете спокойни относно погасителните си вноски. Не треперите, ако датата на падежа се окаже почивен ден, нито се тревожите, че ще плащате допълнителни лихви, ако се наложи да предоговорите срока на изплащане. Компанията осигурява възможност за рефинансиране и по-дълги срокове за погасяване срещу съвсем минимална такса.

 

 

About The Author

Number of Entries : 101
Scroll to top
Google+