You Are Here: Home » Любопитно » Как да избера дрехи според типа коса и очи

Как да избера дрехи според типа коса и очи

Много модни стилисти са на мнение, че дрехата трябва да се избира според цвета очи и коса, и тен на кожата. Ако и вие сте забелязали по-голям синхрон в подобни съчетания, то научете повече за това на кой тип каква дреха подхожда.

Всеки от тези подтипове има своя подходяща дреха: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/дамските-потници-елегантни-и-пленява

Топъл тип жени:

Жени с цвят на кожа, коса и очи в гамата на „топла есен“ се характеризират с топъл нюанс на коса (косата може да бъде мед, топло светлокафяво или бронз). Тези дами имат тъмен цвят на очите (от светло до тъмно), кожата е с оттенък на праскова. Няма контрасти в този подтип външния вид. Стилистите наричат ​​този вид цветотип на класическата природа и той най-добре отговарят на следните цветове и нюанси: портокал, горчица, всички нюанси на кафявото, златисто жълто и зехтин. Категорично в топлата есенна красота не се вписват в черно, синьо и розово, сиви цветове. Също така е по-добре да не използвате фуксия в грима и дрехите.

Тъмен тип жени:

За цветния тип „тъмни есенни“  професионалисти класифицират тъмнокожи момичета с тъмни очи и коса. Подтипът се характеризира с дълбочината и богатството на нюансите и затова понякога се нарича „дълбок есенен“ цветен тип. Типът се счита за транзитивен, есенно-зимен и затова стилистите съветват жените с такъв външен вид да обръщат внимание на ярки и дори привлекателни тонове. Желателно е в гардероба и грима да има цветове като: смарагд, ярко-зелено, богато червено, тъмно кафяв тон и неговите нюанси, черни. Не подхождайте са: бледо, нюанси на сиво и светло синьо.

Научете още свежи идеи: http://mamaninja.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E%D1%82%D0%B0/item/1318-влогърът-стан-помага-на-учениците-с-идеи-и-трикове-за-справяне-с-уроците.

Мекият тип жени:

За цветния тип като истинска мека есен, стилистите смятат дами, чийто външен вид балансира хармонично между есента и лятото. Косата на момичетата тип „мека есен“ е ярка с цвят на мед, бронз, кехлибар. Очите могат да бъдат кехлибарени, светло зелени, понякога сини. Кожата се различава с прозрачност и студенина на тона. Към такова разнообразие от женски красиви цветове най-подхождат: жълто, праскова, сметана, светлосиво, светло зелени нюанси. Не трябва да се вмъкват в гардероба синьо, черно и червено.

About The Author

Number of Entries : 101
Scroll to top
Google+