You Are Here: Home » Любопитно » Какви модни тенденции текат за лято 2019 година

Какви модни тенденции текат за лято 2019 година

Какви модни тенденции текат за лято 2019 година

През топлите месеци оставяме затворените обувки настрани и даваме релакс за ходилата. Често не обръщаме достатъчно внимание на краката си, но те също имат нужна от грижи и отмора. Преди да сложим сандалите обаче, трябва да се съобразим с някои важни неща. Ето кои са те –

  1. Изберете си удобни летни обувки. Някои жени обичат високи токове, а други ходят само на ниски подметки. Няма значение вие от кои сте, важно е обувките да са удобни и да не ви правят рани по краката. Веднъж като се появят мазоли или мехури, после трудно зарастват и са болезнени. Може би ще трябва да сменяте сандалите с други. Ако имате нов чифт, преди да го сложите за първи път, разходете го вкъщи и намажете краката си с мазен крем около малкото пръстче и петите.

 

  1. След студените месеци краката претърпяват промени – аклиматизация. Стъпалата стават по-чувствителни след дългите дни, обути в чорапи и затворени обувки. След лятото пък петите загрубяват от носенето на отворени летни сандали и чехли. Може да се грижите за краката си през лятото, като редувате видовете обувки – сандали, маратонки с чорапи, мокасини, чехли, джапанки. Следвайки този съвет, краката ви няма да страдат толкова от силното слънце и топлината.
  2. За да избегнете лошата миризма в обувките, не носете мокасини и маратонки без чорапи. Кецовете трябва задължително да се носят на обут крак, иначе от потта се вмирисват още на първия ден.
  3. Съхранявайте обувките си на отворено място, избягвайте затворените шкафове. Почиствайте ги редовно и ги изпирайте, така ще бъдат по-дълго време свежи. Може да използвате тампон, напоен с алкохол за вътрешната част.
  4. Поглезете себе си като отидете на педикюр. Краката ви ще изглеждат красиви и здрави, независимо какви обувки носите през лятото.

 

ИЗТОЧНИК: MES BG

About The Author

Number of Entries : 144
Scroll to top
Google+