You Are Here: Home » Любопитно » Бебешка количка – какво трябва да знае всеки родител

Бебешка количка – какво трябва да знае всеки родител

Бебешка количка – какво трябва да знае всеки родител

Активните и мобилните родители, както и жителите на мегаполиси често правят избор на бебешка количка в полза на трансформиращите се колички, а не класически колички за новородени.

Това се дължи на факта, че този тип колички е не по-лоша, отколкото функционалната класическата детска количка с кош. На второ място под внимание се взема, нейната структура, която от време на време е много по-удобна. На трето място определящ фактор е и функционалните колички за бебе до 6 месеца и количка от шест месеца до три години. Цената не е за две отделни колички.

Как да изберете бебешка количка-трансформатор?

Вариациите на трансформиращи се бебешки колички е представена като колички 2-в-1, 3-в-1. Те включват люлка, количка за разходки и / или столче за кола и могат да бъдат наречени колички трансформатори. Такава количка, често се нарича модулна. Към такава количка има люлка, която се превръща в люлеещ се стол, използвайки специален механизъм, без да се отделя блокът на люлката.

Количката-трансформатор, чрез манипулиране на дръжката, облегалката, стъпалото и носещата броня се превръща за миг в друг вид количка.

Различните марки предлагат своите решения, различаващи се по дизайн на рамката, монтажни колела, амортисьори и много други.

От значение е и теглото на количката. Тя не трябва да бъде повече от 13 кг – в идеалния случай.

Има достатъчно големи модели, които поради дизайнерските характеристики изглеждат тромави. Функционалността предполага този вид количката да не тежат много.

Закопчаване на коланите, колела и маневреността са още детайли, на които следва да се обърне внимание. Всъщност за безопасността на детето и комфорта на майката и бебето от значение е всеки детайл в детската количка.

Удобство на спирачките – те трябва да бъдат не само ефективни, но и практични.

Водоотблъскваща тъкан – тя дава възможността за надеждна зимната защита, а наличието на мрежови вложки позволява светлината да прониква през качулката.

Цветът на количката е друга невероятна опция, от която всяка майка може да търси и избира модели.

Производителите на бебешки колички предоставят възможност за лесно сваляне и хигиенизиране, на която и да е дамаска.

Наличието на защита – дъждобран, мрежа против комари, топло покритие са част от допълнителните екстри на превозното средство за бебета и деца.

Изберете бебешка количка, според личните нужди и съобразно условията за ползване.

Независимо от модела, трябва да се ръководите, преди всичко от вашето удобство и това на вашето пеленаче. Все пак това е мястото, където то ще прекарва първите си часове на открито, а такова трябва да е уединено, безопасно и приветливо!

 

About The Author

Number of Entries : 111
Scroll to top
Google+